BELANGRIJKE INFORMATIE:COVID-19 UPDATE

Ontdek Volvo Selekt

COVID-19 Update

COVID-19 Update


Veiligheid zit in ons DNA. Na het federaal overlegcomité van vrijdag 30 oktober 2020, kunnen wij u melden dat de meeste van onze Selekt-partners OPEN blijven, onder strikte voorwaarden:

WERKPLAATS
Onze werkplaatsen blijven open voor onderhoud, herstellingen, recall campagnes, montage winterwielen, nazicht keuring enz. Alle geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan en nieuwe afspraken zijn op korte termijn mogelijk. U kan echter NIET binnen wachten op de herstelling van uw wagen. Wij adviseren uw wagen op voorhand af te zetten of een huurwagen te boeken.

AFLEVERING
Het afleveren van Selekt Volvo's blijft ook mogelijk. Onze Selekt-partners bereiden de levering eventueel digitaal met u voor en werken daarna met een sterk verkorte fysieke aflevering. De geplande afspraken voor levering blijven aangehouden, nieuwe afspraken worden asap ingepland.

VERKOOP WAGENS
Verkoop van Selekt Volvo’s kan ook, maar niet fysiek in de showroom. Wij vragen u om maximaal via digitale kanalen (telefoon, e-Mail, ...) contact met onze partners op te nemen. De sales teams blijven ter beschikking om u te helpen en om al uw vragen en dossiers op te volgen

Een nieuwe start. Gegarandeerd.

Een nieuwe start. Gegarandeerd.


Kiezen voor een Volvo Selekt betekent dat u meer dan een prachtige tweedehandswagen koopt. De beste tweedehands Volvo's dragen ons Selekt-label, waarbij we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt een upgrade met de meest recente software. De wagen wordt ook gecontroleerd op 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Zo maakt u steeds een goede start met de Volvo van uw keuze.

Covid-19: Volvo laat u niet in de steek.

Covid-19: Volvo laat u niet in de steek.

Door de coronamaatregelen zijn onze showrooms jammer genoeg gesloten t.e.m. 13/12/2020. Onze werkplaatsen daarentegen blijven wel volledig operationeel, maar enkel op afspraak. Contacteer uw Volvo-verdeler voor meer informatie.

zorgvuldig geselecteerd

grondig gecontroleerd

2 jaar garantie

gratis pechverhelping

tevredenheidsgarantie

gedocumenteerde onderhoudshistoriek

up-to-date

nauwkeurig voorbereid

originele Volvo-onderdelen

bij Volvo opgeleide technici

*Volvo Assistance: meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.